Qui som

Inici | La Casa | Qui som

Sóc la Mercè. Sóc de Bot, d’este raconet de la Terra Alta. Visco al poble des de sempre. Sóc rural per naturalesa.
Durant més de vint anys fent faenes d’oficina, me’n vaig adonar que necessitava un canvi de vida radical, un gir de 360 graus. No ha sigut una decisió fàcil. Dubtes i pors m’han trasbalsat i algun còdol m’ha fet entropessar.
Ara, amb il·lusió renovada, agafo el testimoni de Cal Tomàs, allotjament rural amb tretze anys d’existència.
És una casa que enamora. A mi m’ha atrapat l’energia i la pau que hi trobo al seu interior.
Acompanyada del meu marit: Gaetano (jardiner, reparador, mocador, company de camí, cridaner; imparable, actiu, pere-punyetes) em dedico en cos i ànima a rebre als enamorats de la natura, del paisatge; a ciclistes i caminadors; als amants de la història i del patrimoni; als viatgers i als turistes; als que senten passió pel vi, per l’oli i pels productes autèntics i autòctons; als urbanites estressats que enyoren la tranquil·litat, als despreocupats, als que s’han perdut als que volen trobar un espai, i per què no?, a tu que estàs llegint estes quatre ratlles.
Aquí ens trobareu!

Les fotografies de la casa, les habitacions, qui som, detalls i la comarcaque podeu veure en aquesta web, són fetes per: Vicent Pellicer Ollés
Addicte a les serralades, als corriols, als boscos i a les fonts; als moixons, a les salvatgines, a les nits farcides d’estrelles i als rierols; als barrancs, a la pluja, al somriure dels esquirols!
pàgina web de Vicent Pellicer Ollés
Biografia