com arribar

 

 

 

 

 

La veritat és que el primer cop que hom sent el nom de Bot, sent estranyesa i curiositat alhora, però no patiu, perquè tots aquells delerosos de trobar el camí per arribar a la nostra vila, podeu consultar la web http://www.michelin.es , o bé seguir les següents indicacions:

 

Si veniu des de Barcelona:

 

Agafeu l’A-7 fins a Reus i seguiu la N-420, Falset - Móra la Nova - Gandesa.

(aproximadament 2 hores)

 

Si veniu de València:

 

 Agafeu l’A-7 fins a l’Aldea, continueu fins a Tortosa i després agafeu l’Eix de l’Ebre passant per Aldover i Xerta. A l’altura de Benifallet, heu de girar direcció El Pinell de Brai C-12 fins a Gandesa.

(aproximadament 2 hores)

 

Si veniu de Lleida:

 

Agafeu la carretera de Maials fins a Flix - Ascó – Corbera d’Ebre – Gandesa.

(aproximadament 1 hora)

 

I un cop a Gandesa què?

 

Arribareu a una plaça circular tipus rotonda anomenada Plaça de la Farola, heu de girar direcció Tortosa, i al cap d’uns 200 metres girar cap a la dreta. Si arribeu a la gasolinera o a uns blocs de pisos anomenats Les Planes, us heu passat, i heu de retrocedir. No us esteu de preguntar com s’arriba a Bot davant qualsevol dubte, per absurd que sembli hi ha molta gent que es perd.

 

I un cop a Bot què?

 

Bé des de Gandesa, en uns 10 minuts estareu a Bot, on al arribar a la Plaça de l’Església podeu trucar-nos i us vindrem a recollir, la casa es a tan sols 50 metres.